10.2.15

Pop müzik Tora (MAGAZİN HABER)


Tora'dan 14 Şubat'a özel kıpır kıpır aşk şarkısı

Albümün çıkış şarkısı olan Telli Duvaklının ilk klibi de albümle aynı ismi taşıyan Telli Duvaklı ’ya çekildi.  Yekta Özbilen yönetmenliğinde çekilen klip 20 saatte tamamlandı. İki şarkıdan oluşan maxi single albüme Türkiye'nin önde gelen müzisyenleri de eşlik etti. 14 Şubat’tan itibaren tüm radyo ve müzik kanallarında yer almaya başlayacak olan albüm dijital müzik marketlerde yerini aldı.

Türk Pop Müziğine yeni bir soluk getiren muhteşem ses Tora’nın ikinci albümü “TELLİ DUVAKLI” çıktı. Genç sanatçı iddialı şarkıları ve sesi ile 2015 Top müzik listelerini altüst etmeye şimdiden hazır.

Profesyonel olarak 12 yıllık müzik geçmişinin ardından ilk albümü ile Avrupa müzik listelerinde başarılı bir çıkış yakalayan Tora, ikinci albümü “Telli Duvaklı” ile çok ses getirecek. Sanatçı, yaklaşık 3 ay süren hazırlık aşamasından sonra ikinci Albümü “Telli Duvaklı” ile 2015’e iddialı bir giriş yaptı. Genç sanatçı Türk Pop Müziği’nin başarılı isimlerinin yeni rakibi olmaya aday. 14 Şubat sevgililer gününe özel Şubat ayında çıkış yapan genç sanatçı hareketli aşk şarkısı “Telli Duvaklı” ile yürekleri fethetmeye geliyor.


http://www.gazetevatan.com/-telli-duavkli-album-cikti-738753-magazin/




Share
Bizi Takip Edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KATEGORİLER - 1

KATEGORİLER - 2