3.5.15

Mayo ve Bikini


2014 Yaz ve Mayo Bikini Modası

2014 yaz mayo ve bikini modelleri bambaşka tasarımlarda ve kesimlerde geliyor.Asimetrik kesimli mayo modelleri son derece dikkat çekici ike cut-out mayo modelleri 2014 yazına oturacak en güzel
mayo modelleri arasında.

Omuzdan askılı tek omuz mayo ve bikiniler her tarza uygun modellerde ve çieşitlilikte.Hem mayo hem bikini görünüme veren bu modeller daha çok leopar, mavi-beyaz ve siya beyaz desenlerde birsürü rengaren desenlerinde kullanıldığı yeni tasarımlar ve çizgilerde katşımıza çıkıyor.






İlk defa mayo ve bikini modellerinde bu denli değişiklikler ve sıradışı tasarımlara rastlıyorum. Hem çok şık hemde çekici mayo ve bikiler uzun kollu üstler ve kısa üstler ile daha bir güzel duruyor.


Sahilde gezmek için ve oturmak için son derece ideal ve şık kısa üstler dantel işlemeli ve desenli renkleriyle mayo ve bikini ile muhteşem bir uyum sağlıyor.

Farklı ve havalı görünmeyi seven bayanlar bu mayo modelleri tam size göre, sahilde tüm gözleri üstünüze çekmek ve renklerinizle herkesi büyülemek isterseniz kırmızılar, maviler ve canlı renklerde desenli mayo modelleri ideal seçimlerden.








Widget for Blogger by blogokulu.blogspot.com/a>


.. Bizi Takip Edin
Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KATEGORİLER - 1

KATEGORİLER - 2