18.5.15

Moda. Dantel Giyim 2014



SOKAK   MODASINDA   DANTEL GİYMENİN  YOLLARI





                            SOKAK   MODASINDA   DANTEL GİYMENİN  YOLLARI


Bu sonbahar kış’ da sokak modasında dantel giymenin en güzel yollarını sizler için bir araya getirdik. Dantle  her kadın ve her şey ile  iyi görünüyor .Ayrıca her zaman  moda olan kıyafet trendlerinden biri.Tabi dantel giymek yaz aylarında daha çok popüler ama sonbahar kış mevsimindede danteli kombinlerinize ekleyebilirsiniz.İşte sokak 
modasında dantel giymenin en tarz yolları sizler ile !


















TOPUKLU AYAKKABI VE BOTLAR

Aşk dolu dantel ayakkabı ve botlar sokak modasında tarz kombinler yapabielceğiniz harika bir yol.Dantel kaplı bir topuklu ayakkabı ile modaya uygun harika stiller elde edebilirsiniz.
Özellikle siyah dantel ayakkabılar, jean pantolonlar, mini etekler ile de giyebileceğiniz çok şık bir ayakkabı.Bu sayede kesinlikle tüm gözler sizde olacak.

DANTELLİ  KAZAK

Kışın  dantel giymenin kolay yollarından biri de dantelli kazak ya da bluz giymektir! hm.com da bu kazakları bu sezon bulabilirsiniz.ayrıca dantel detaylar kıyafete bazı stil noktalar eklemek için mükemmel bir yoldur. 
Dantel görünümünüze anında sofistike ve seksi bir dokunuş ekler! Siz hangi renk giymek istersiniz? Ben şahsen beyaz ve siyah dantelli bluzları seviyorum.



MAXI ETEK

Kış sokak modasında maksi etek ve deri ceket gibi bazı kombinleri birlikte eşleştirmek çok trend! Bu tarz Rock ve şık kız arasında mükemmel bir denge oluşturuyor. Sizde maxi dantelli etekler ile harika bir görünüm elde edebilirsiniz.Hm.com veya mağazasında da bu etekleri bulabilirsiniz.


ELBISE

Tam bir dantel elbise ya da dantel desenli bir model ile  sonbahar kombinlerinizi yapabilirsiniz. Daha soğuk havalarda kalın çoraplar ile destekleyebilir hem sıcak hem şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Üstüne büyük boy bir hırka harika bir seçim olur.

BÜSTIYER
Ünlü yıldızlarından en çok kullandığı kış mevsimi için ceketlerin içine giyilebilen harika bir geçiş parçası daha dantelli büstiyerler. Kombinlenmesi çok kolay ve her kıyafet ile uyum sağlıyor.yüksek belli bir kot üstüne büstiyer giyebilir ceketler ile destekleyebilirsiniz.

 










Widget for Blogger by blogokulu.blogspot.com/a>


.. Bizi Takip Edin
Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KATEGORİLER - 1

KATEGORİLER - 2