6.1.17

100 Yıl Öncesi Paris te Moda




100 YIL ÖNCESİ PARİS'te MODA ve TEKSTİL ENDÜSTRİSİNDE ÇALIŞANLAR 


      Özel sektörün en prestijli moda evleri şu anda haute couture hafta  kutluyoruz. Ama asırlar önce moda dünyası Belle Epogue sırasında off the elbise ve giysi alışveriş dünyası lüks oldu.


























  Moda en deneyimli ve yetenekli kanalizasyon tarafından aşırı özen ile dikilir. Ve bitmiş kaliteli, pahalı, çoğu zaman olağandışı kumaşlar ile baştan sona elden tarafından yapıldı. Paris atölye ve shwrom çok sık hepsi aynı binada yer bulundu. Terziler toplum bayan zemin katta yeni sezonun gardırop seçerek çok aynı çatı altında üst katta iş yerinde zor anlar.

























İçin 1910 yılında basılan bu nadir fotoğraf moda yaratıcıları hem yapılan ve orijinal haute couture giyen kadınları karşılamak Paris büyük moda salonları içindedir.




   Salon, korse, ve elbiseler büyük olasılıkla kendilerini onların göze asla giyen saatlerce hareketsiz durmaya hazır potansiyel, müşteriler için gün boyu çağrı kendinin house modelleri var.


  Üstte Bir model, soyunma odasında, Aşağıda Model sonraki randevu beklerken.












   Yayın bunların işverenleri tarafından iyi muamele edilir. mutlu ve konuşkan melekler olarak salonun işçileri açıklar fotoğraflardan bakılırsa, işler dahada.



Ama alt katta tabii ki yaşam toplumun uzak kendi gerçek dünyada görünmüş olmalı.







































                                                                         Sonraki >>





Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KATEGORİLER - 1

KATEGORİLER - 2