22.4.15

MAGAZİN BİZİ DERGİSİ

BİZİ DERGİSİNDAN MAGAZİN HABERLER

George Clooney
Hangi Madness, Hafta ortası tekrar hoşgeldiniz Callie Beusman biz dedikodu kadehler quaff olarak yardımcı olur. Bu hafta: K. middy ve SAİK Liz arasındaki sığır var; George Clooney bir adım daha yakın bir kapak "Ben bu bebek Yalnız Raise edeceğiz" olduğunu; ve korkunç "İyi ve En Kötü Plaj Oluşumu" sorunu korkunç lanet.

AŞK İÇİN her şeyi riske atınca
Nişanlanmak Sadece 26 gün sonra,Bachelorette Andi Dorfman yardımcısı bölge avukat olarak rüyasını iş çıkın .Burada Andi ", bir" seçti ve internet zaten o seçti hangi dostum bilir olsa bile, mag herhangi bir spoiler yazdırmak için çalışır nasıl beş sayfa. Ancak: o burun işini (. Şekil 1) vardı önce, Andi eski resimlerden oluşan bir çift bulacaksınız. 


Ayrıca içeride:? John Mayer o insanlar komik onların arkadaşları aday olan My Funny Arkadaş adında bir reality show, pitch isteyen arkadaşlar söylüyorum olmuştur Kim Kardashian ve Kanye West bitmiş değildir ve onların 11.000.000 $ konak satan hangi onlar onlar bitti, çünkü yaşadığı asla . Orada Kendra Wilkinson evlilik imploding hakkında bir iki sayfa hikayesi de var, ama bir kelime

Star
İYİ VE KÖTÜ PLAJ ORGANLARI
Saat gibi, uzun bir yaz hafta sonu sayfaları ve ünlü insanların organları hakkında acımasız tablolar sayfaları aracılığıyla saygısız demektir. Lupita Nyong'o, Kate Upton, Kim Kardashian, Maria Menounos, Charlize Theron ve daha etiketli ise "en iyi bods," başlıklı bir bölüm var "Büyük Vücut Gafları." Bu mag İşte üzerinde alır Bal Boo Boo en Mama Haziran Comes hiç de sürpriz değil iken, bu gerçekten garip onlar. 
Saat gibi, uzun bir yaz hafta sonu sayfaları ve ünlü insanların organları hakkında acımasız tablolar sayfaları aracılığıyla saygısız demektir. Lupita Nyong'o, Kate Upton, Kim Kardashian, Maria Menounos, Charlize Theron ve daha etiketli ise "en iyi bods," başlıklı bir bölüm var "Büyük Vücut Gafları." Bu mag İşte üzerinde alır Bal Boo Boo en Mama Haziran Comes hiç de sürpriz değil iken, bu gerçekten garip onlar eğildiğimde dalgalı karınlarını sahip cesaret için - Britney Spears, Lea Michele ve Katie Holmes dahildir . Neden bu sesleniyorum? İnsan vücudu nasıl çalıştığını budur. Gereksiz. Idi.Anlamsız. En kötü kopyası bir adam için ayrılmıştır: Chumlee, gelen Rehin Stars ". sönük bir plaj topu fiziksel" - - değil bir kolay feat, 100'den fazla kilo kaybetti henüz sahip olarak eleştirilmektedir (Şekil 2). 


Pinkett-Smith, ve onu evden Kendall Jenner yasaklandı; . Kendall Jaden Smith ile arkadaş olsa bile, kaynaklar Kendall kahya kaba ve Jada o bok tahammül etmiyor demek Jason Segel ile oluyor garip bir şey; o aramalar veya metinler ve arkadaşlar yine içmeye olabilir

endişeli dönen olmamıştır o AA geçen yıl oldu -. Jude Law ve model oğlu - - Lindsay Lohan Rafferty Kanunu almaya çalıştı. Ona, onun basamak vermek, ama o bütün, hiçbir teşekkürler, ben iyiyim oldu Jennifer Lopez,

yeni bir dostum arıyor, çünkü o "olamaz uzun süre tek kalmak " ve "o 15. yaşından beri" başka bir ilişki atladı Muhtemelen onlar birlikteyken unuttum çünkü Eliza Dushku ve Rick Fox haber kalma, 

beş yıl sonra kırmıştır. Khloe Kardashian Fransız Montana tarafından ihanete uğramış (yine? üçüncü kez? zor takip etmek) ve mag çağrıları kadın o vurmak "Fransızların Folly." Snicker.
Son olarak, editörler üzerinde dudes iki tutuklama kayıtlarını kazılıp Bachelorette : Marcus Chris reşit olmayan içme ve bir Owi üç atıf vardır kontrollü maddelerin sahip (bir sakinleştirici ve hydrocodone) ve çiftçi için baskın spor hekimliği dostum (bir araç kullanırken ) etkisi altında iken. Araç bir traktör değildi.

Life & Style
Kate Middleton görünüşe Kraliçe Elizabeth tarafından eziyet ediliyor, gerçekten çok zorlu bir işkenceci.Burada "bir all-out savaş" dönüşmüştür kendi sığır, konuları şunlardır: Kate Prince George ile kırsal taşındı; 

Kraliçe Kate konakta üzerinde overspending değil, aynı zamanda "halktan gibi davranır" olduğunu düşünüyor; Kate gibi, hatta tahtının varisi doğum vermedi, diğer kraliyet boyun eğmeyi yapılır; Kraliçe Elizabeth eksik giyim Kate elbiseler düşünüyor. 

Ben bu yazıda bir olduğunu düşünüyorum Downton Abbeydeğişti isimleri ile Fanfics. Diğer yandan, Beyoncé ve Jay Z'nin tur altı haftalık ilişkisi boot camp olarak iki katına olduğu, multi-görev bir stadyum turu oldukça iddialı, ama herkes bunu yapabilir eğer Bey can. 

Bir kaynak o "en iyi restoranlar ve oteller" yanı sıra Jay alarak "sihirli yeniden ele geçirmek için umut" diyor "Blue ile parklar ve hayvanat bahçeleri." Hiçbir yerde bir hayvanat bahçesi gibi büyülü. Devam ediyoruz, Justin Bieber Selena Gomez teklif kaynağı onlar filmlerde bir tarihte "oldukça sevgi" vardı ve onlar hayvanat bahçesinde ellerini tuttu dedi çünkü biz kesin olarak biliyorum. Hayvanat Bahçesi: aşk geliyor görünüşe, çiçeklenmeye. Sonraki: Kim ve Kanye bu yıl Bebek Nori üzerinde 2.000.000 $ harcadı . 

O 45.000 $ küpe vardır, ve onun doğum günü partisi Coachella bir rekreasyon oldu. Bu arada, o muhtemelen sadece elektrikli süpürge ile oynamak istiyor. Başka bir yerde mag, Life & Style Kendra Williams'ın 'koca bir transseksüel eskort ile onu aldatıyor. 
Hakkında şimdiye kadar gördüğüm en transfobik makale yazmak başarmıştır . Bazı özellikle korkunç parçacıkları: "Eski NFL yıldızı iddia, Ava Sabrina Londra, Centerfold dereceli implantlar [ve] erkek genital ile 27 yaşındaki bir buluşma için 500 $ ödedi" ve kaynak O değil şüphe yok "diyor Diğer kadınlar, trannies, hatta erkekler vardır. " Evet. dergi kayıtsızca bir transfobik leke basılmış. Brüt brüt brüt.

DÜĞÜN  BEBEK!
George Clooney ve Amal Alamuddin şimdi biraz meşgul olmuştur, bu yüzden yüksek zaman Magazin hamile olduğunu oluşturan etrafında almak var . Ve hamile oldukları uydurdum: ". Midesine etrafında küçük bir yumru" hamileliği kendi kanıt ailesi ve George'un ailesi bir araya geldi ve bir arkadaşı hakkında sordum sonra o iddiaya kızardı kiArkadaşınız, gittiğinde Ah, sen allık hamile olmak zorunda değilsiniz "NEDEN SİZİN Kİ GİBİ MİDE çıkıntı yapan?"Neyse, bu küçük hikayenin en haber değeri kısmı Emel olarak sevk edildi olduğunu "nihayet lisans ejderha slayed mest Lübnan asıllı esmer." Diğer yandan, o da çerezleri, örgü yapma ve onun kedi ile oynarken yetinmiştir çünkü Taylor Swift yazarın blok muzdarip . 

Arkadaşları onun ihtiyacı olduğunu şaka "bazı yeni çocuk tiyatro yolda onu geri almak için." Onun temsilcisi "Hiçbir blok yoktur." Diyor Umarım bu onun yavru hakkında şarkılar yazıyor demektir? Başka bir yerde mag, içinde J. Lo Casper Smart ile onu dağılmasından aşağıdaki aşk için hazır . Şimdiye kadar, o gelen Maksim Chmerkovskiy ile (magazin dilinde koymak için) "rahat alıyorum" tespit edilmiştir Dancing With the Stars onun hazır için-sevgi-lik kanıt olarak ve TI, tamam! bize gösteren bir şema yaptı yardımsever etti 













Share
Bizi Takip Edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KATEGORİLER - 1

KATEGORİLER - 2