22.4.15

DE ZEEN den MODA



Verner pantolon renk  paletini  etkiler
Kardeş Sonbahar   Kış  2015  koleksiyonu


Londra moda stüdyo Kardeş  Londra Moda Haftası kapsamında gösterilen kendi Sonbahar Kış 2015 koleksiyonu için bir referans olarak geç Danimarkalı tasarımcı Verner Panton tarafından mobilya ve iç canlı tonları kullanıldı



Çağrı Me koleksiyonu - rock grubu Blondie tarafından 1980 parça adını - Cumartesi günü Somerset House'da sunuldu.




Parlak turuncu, punk etkilenmiş giysilerin pembe ve mavi renkler yaratıcısı da dahil olmak üzere sanat ve tasarım hem de referanslar, gelen 1960 Panton Başkanı .


Tüm renkleri ekstra uzun eşarplar da dahil olmak üzere giyim ve aksesuarları, için ayrıntılı örme kalıpları içine kombine edilmiştir.


Doku elbiseler bir çift genelinde boncuk ve pul binlerce motifleri yeniden ilave edildi.


toplama stüdyo tamamlamak için tasarlanmıştır Sonbahar Kış 2015 koleksiyonu erkek giyim benzer renkler, malzemeler ve desenleri özellikli.

Kürk düzeltir ve geçen ay erkekler tarafından gösterilen, pembe, siyah ve beyaz şeritler serbest dağınık saçları ve renkli Mohawks sported bayan modelleri, uyarlanmıştır.



Karmaşık twinsets ve kürk kapaklarının düğmeli-up tarzı olduğunu Gloria TNT aracılığıyla Sloane Street büyük barajın yankıları," Kardeş dedi.

Koleksiyonun başlığı motifi ile aynı renkte saten etek giyilen, siyah merinos yünü kazak genelinde pembe süslenmiş edildi.


Parlak tonları Simli metalik ipliklerle getirilmesi ile ekstra parlaklık verildi.

Yaylı, şeritler ve çiçek üstleri bir dizi için dama tahtası siyah malzemelere ait desenler ve açık kareler üzerine aplike edilmiştir.




Mont, etek ve elbiseler bir seçim Kardeş "koleksiyonuna bir seks-shop parlaklık katıyor" dedi siyah lateks, yapılmıştır.


Fırçalanmış Moğol kuzu, Simli, ve boncuk ve payetler bir isyan ekleyin ve bu koleksiyon şık sofistike bayan bir genç Reimagining olur," tasarımcılar 






Share
Bizi Takip Edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KATEGORİLER - 1

KATEGORİLER - 2