9.10.14

Jumbom Dergisi. 2014 Ödül sezonunda en iyi giyinenler



HOLLYWOOD ÜNLÜLERİ 2014 MODASINI TAKİP ETTİLER

Hollywood ünlüleri 2014 yılı çeşitli ödül törenlerinde, yine kırmızı halı üzerinde şıklık yarışındaydılar. Bazı ünlüler, kıyafet ve modaevi tercihlerinde çok başarılı oldular ve büyük sükse yaptılar. Özellikle takılan aksesuarlar göz doldurdu.
2014 ödül sezonu içinde en görkemli kırmızı halı geçidi tabi ki Altın Küre Ödülleri ve 86. Akademi yani Oscar Ödülleriydi.
Stilleriyle moda eleştirmenlerinin takdirini kazanan ünlüler bakın kimlermiş.














.
Lupita Nyong’o
Hem “12 Years A Slave” filmindeki performansıyla en iyi yardımcı kadın oyuncu oscar’ ını aldı, hem de kırmızı halı performansıyla büyüledi. Ödül sezonunun starı da, kırmızı halı üzerinde en iyi giyimli kadın oldu. Sadece Oscar değil, Altın Küre Ödüllerinde giydiği Prada ve Ralph Lauren marka elbiseleri ve SAG (Sinema Oyuncuları Derneği) Ödülleri’nde giydiği Gucci kostümüyle, en iyi giyinenler listesinde üst sıraya yerleşti



























Jennifer Lawrence
Ünlü Fransız Modaevi Dior’un da kampanya yüzü olan Jennifer Lawrence, 2014 ödül sezonu boyunca hep başarılı bulunan bir tarz yakaladı. Dior marka beyaz elbisesi ile, en iyi giyinenler listesinde üst sıralarda yer aldı. Jennifer Lawrence her zaman bir sıçrama yaptı, SAG Ödüllerinde ki pırıl pırıl elbisesi ve Altın Küre de giydiği kırmızı elbisesi, eleştirmenlerden tam not aldı.













.
Amy Adams
Amy Adams, kendisinin de oynadığı “Amerikan Hustle” isimli filmden ve 70′lerin modasından aldığı ilhama, biraz da modern cazibe ekleyerek, muhteşem bir görüntü elde etti. Oscar ödüllerinde Gucci Premiere, SAG ödüllerinde Antonio Berardi ve Altın Küre de Valentino imzalı kırmızı kostümüyle muhteşem görünüyordu.

BAFTA Ödüllerinde ise Victoria Beckham imzalı siyah bir elbise tercih etti.


Cate Blanchett
Avustralyalı aktris sık sık en iyi giyinenler listesinde yer alır. Ama bu sezon kostüm tercihleriyle gerçekten göz doldurdu. Cate Blanchett, Oscar Ödülleri Töreninde Armani Prive marka siyah, desenli elbise, Altın Küre de yine Armani Privé imzalı dantelli, siyah elbise tercih ederken, SAG Ödülleri’nde Givenchy imzalı pembe elbise tercihiyle de çok zarif ve aynı derecede güzel görünüyordu.


























Sandra Bullock
Bazı stilistler Sandra Bullock’ un Altın Küre Ödüllerinde giydiği, Prabal Gurung imzalı üç renkli bloke elbisesini biraz riskli olarak kabul etse de, aktris ödül sezonunda en iyi giyinenler listesinde yer aldı. Sandra Bullock, Eleştirmen Ödüllerinde Lanvin marka bordo renkli kostümüyle herkesi etkiledi. Akademi Ödüllerine Alexander McQueen imzalı, lacivert renkli bir elbiseyle katıldı.















.
Sofia Vergara
Sofia Vergara, 2013 Emmy ödüllerinde giydiği kırmızı Vera Wang elbisesi ile muhteşem stiline bir başlangıç yapmıştı. Aktrist kırmızı halı üzerinde etkilemeye devam ediyor. SAG ödüllerinde çarpıcı, Donna Karan Atelier kreasyonundan gümüş bir elbise tercih etmişti. Altın Küre de giydiği Zac Posen imzalı siyah elbisesi ve taktığı muhteşem gerdanlıkla, 2014 ödül sezonunu başarıyla tamamlamış oldu.
















.
Kerry Washington
Hamile bile olsanız ödül sezonunda en iyi giyinenler listesinde yer alabilirsiniz. Kerry Washington, Altın Küre Ödül Töreninde giydiği, Balenciaga marka beyaz bir elbiseyle bunu kanıtlamış oldu. Yıldız, SAG Ödüllerinde Prada’yı seçerken, Akademi Ödülleri’nde Jason Wu tarafından özel olarak tasarlanan gri renkte bir kostümü tercih etmişti.
















.
Taylor Swift
Taylor Swift’in müziği değil ama tarzı kesinlikle çok olgun. Şarkıcı, Gucci elbisesi ile Grammy Ödülleri’nde bir sıçrama yaptı ve Altın Küre için giydiği sofistike bir Carolina Herrera imzalı elbiseyle devam etti. Vanity Fair dergisinin düzenlediği Oscar gecesinde de muhteşem bir siyah Julien Macdonald elbiseyi tercih etti.
















.
Jared Leto
Aynı zamanda bir rock yıldızı olan ve bu dergi editörünün de çok hayran olduğu Jared Leto, 2014 ödül sezonunda epeyce risk aldı, ama en iyi giyinenler listesinde yer almayı başardı. Altın Küre Ödüllerinde klasik bir smokin giymeyi tercih etti ve saçlarını cool bir at kuyruğuyla topladı. Leto SAG Ödülleri için Dior kostümü seçti ama Oscar töreninde giydiği Yves Saint Laurent imzalı beyaz smokini, kırmızı papyonu ve açık bıraktığı saçlarıyla eleştirmenlerden tam not aldı.
















.
Matthew McConaughey
2014 ödül sezonunda, Matthew McConaughey’ in tercih ettiği marka, Dolce & Gabbana oldu. Aktör, SAG Ödüllerinde siyah, Altın Küre’de yeşil kadife blazer, Oscar’ da ise beyaz blazer tercih etti.





.
Zerrince__

ETİKETLER : 2014 MODA - HOLLYWOOD - SAG ÖDÜLLERİ - OSKAR ÖDÜLÜ - ALTIN KÜRE ÖDÜLÜ - MATTHEW MCCENAUGHEY - JARED LETO - TAYLOR SWİFT - KERRY WASHİNGTON - SOFİA VERGARA - SANDRA BULLOCK - CATE BLANCHETT - AMY ADAMS - JANNİFER LAWRENCE - LUPİTA LYONG'O

BENZER KONULAR 
Uçuk hanımlara uçuk moda çantalar 
Moda Tarihçesi
Jumbom Dergisi ne göre 2014 yılında en iyi giyinen ünlüler
Modada doğru giyinmenin püf noktaları
Moda ve giyim ilişkisi
Kilolu hanımlar için moda giysiler
İş yaşamında giysi seçimi
Nostalji, 1994 yılının ünlü aşkları




Share
Bizi Takip Edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KATEGORİLER - 1

KATEGORİLER - 2